Μενού
  • Α-
  • Α+

Πάνω από 20 χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που το Κωνσταντίνου και Ελένης έριξε αυλαία. Ένα από τα πιο αγαπημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, του οποίου ακόμα και οι επαναλήψεις σημειώνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Μέσα από την κωμική σειρά, που δημιουργήθηκε από τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά και προβλήθηκε από τον ANT1, γνωρίσαμε και αγαπήσαμε τον Κωνσταντίνο, την Ελένη, τον Μάνθο, την Πέγκυ, την Ματίνα και τον Νικόλα.

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: Οι δύσκολες δοκιμασίες του βουλγαρικού ριάλιτι φτάνουν τους παίκτες στα όριά τους

Οι πέντε από τους έξι, που αναφέρθηκαν παραπάνω συνεχίζουν την ενασχόλησή τους με την υποκριτική, ωστόσο ο Στέργιος Νένες, ο μπάρμαν του Κωνσταντίνου και Ελένης έχει επιλέξει μια εντελώς διαφορετική διαδρομή τα τελευταία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CPidSLJgtF4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αλήθεια είναι πως μετά την επιτυχία του ως Νικόλας Βαρθακούλιας, ο 49χρονος σήμερα ηθοποιός, έκανε κάποια περάσματα από σειρές (μεταξύ αυτών και οι «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα»), ώσπου πήρε την απόφαση να τα παρατήσει όλα και να ασχοληθεί επαγγελματικά με την άλλη μεγάλη του αγάπη, τις μηχανές. 

Έγινε εκπαιδευτής στην ακαδημία της Yamaha και δίδασκε μεταξύ άλλων και τον πρώην ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη.

https://www.instagram.com/p/CCNewrYJo7F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λίγο αργότερα, έγινε γνωστό πως εργάστηκε ως οδηγός Uber, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα και εργάζεται πίσω από τις κάμερες. Στην αρχή τον είδαμε στην συντακτική ομάδα του MasterChef Junior κι έπειτα συμμετείχε στο MasterChef του Star, όπου ανέλαβε χρέη αρχισυντάκτη. 

Φέτος, αποφάσισε να μετακομίσει στον ΑΝΤ1, για χάρη της Φάρμας. Στο μεγάλο φετινό πρότζεκτ του σταθμού, ο Στέργιος Νένες έχει αναλάβει τον ρόλο του Creative Content Producer. 

Ουσιαστικά, μέσα από την έμπειρη πλέον ματιά του έχει αναλάβει να δώσει ζωή στις καθημερινές ιστορίες των πρωταγωνιστών του ριάλιτι. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA