Μενού
  • Α-
  • Α+

«Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και πάθος» δήλωσε αμέσως μετά την ήττα του από τον Νίκο Ανδρουλάκη ο Γιώργος Παπανδρέου και φαίνεται πως αποφάσισε να... διασκεδάσει. Ο υποψήφιος στις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ δημοσίευσε ένα story στο Facebook στο οποίο απεικονίζεται να χορεύει χαμογελαστός ζεμπέκικο το «Συννεφιασμένη Κυριακή». «Στις καλές και τις άσχημες μέρες θα γελάμε, θα χορεύουμε και θα τραγουδάμε», είναι το μήνυμα του ηττημένου Γιώργου Παπανδρέου που συνοδεύει το βίντεο με τον χορό. https://www.youtube.com/watch?v=GarvuCO0Apc

Η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου μετά το εκλογικό αποτέλεσμα:

«Και σήμερα, η συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στην εκλογική μας διαδικασία ήταν μεγάλη. Είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας. Έχω ήδη εκφράσει στον Νίκο Ανδρουλάκη τα συγχαρητήριά μου και τις ευχές μου για καλή επιτυχία. Όλοι μαζί, οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μελών, των φίλων και των δημοκρατών πολιτών. Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και πάθος και θα πάμε μπροστά. Σε ό,τι με αφορά, θα συνεχίσω τον αγώνα για τις προοδευτικές μας ιδέες, για να γίνει η Παράταξή μας κίνημα εξουσίας, με μια προοδευτική κυβερνητική πρόταση, που θα απαντά στα κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες, την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία και βέβαια, όσους με στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια. Και θα μου επιτρέψετε, να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου και τους εθελοντές, που έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν σε αυτήν τη σύντομη για μας, αλλά απαιτητική εκλογική μάχη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA