Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα σελίδα στην Κεντροαριστερά ανοίγει ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος εξελέγη πανηγυρικά νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, με ποσοστό 67,8%, μια νίκη που δείχνει πως ο κόσμος επιθυμεί την αλλαγή στην παράταξη.  Από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής είχαν συγκεντρωθεί στο πολιτικό γραφείο του Νίκου Ανδρουλάκη φίλοι, συγγενείς και ψηφοφόροι, με τη μητέρα του να αγωνιά, αλλά παράλληλα να τους καλωσορίζει όλους και να τους ευχαριστεί που στηρίζουν το παιδί της.

Ικανοποιημένος και σίγουρος για την πορεία του παιδιού του εμφανίστηκε ο πατέρας του Νίκου Ανδρουλάκη σε δηλώσεις του, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της νίκης του γιου του στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. «Να έχει την υγεία του. Έχει δυνάμεις, άμα έχει την υγεία του θα τα καταφέρει», δήλωσε αρχικά ο πατέρας του Νίκου Ανδρουλάκη, Μαρίνος, μιλώντας στην κάμερα της Τηλεόρασης CRETA. «Έχει ιδέες, έχει σχέδιο. Πιστεύω ότι θα κάνει καλό και στην παράταξη και στην πατρίδα», συμπλήρωσε.

Μόλις έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα, η κυρία Πόπη Ανδρουλάκη έσπευσε να κεράσει όλο τον κόσμο. Μάλιστα, στην υποδοχή του πολιτικού γραφείου του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν η ίδια κρατώντας δίσκο με γλυκά και ρακή. «Ευχαριστώ τον κόσμο που στήριξε το Νίκο. Εύχομαι στον γιο μου να έχει δύναμη και κουράγιο να πετύχει και περισσότερα πράγματα στη ζωή του. Την ευχή μου να έχει», δήλωσε η μητέρα του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA