Μενού
  • Α-
  • Α+

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο αρχηγό του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, είχε νωρίτερα το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας. Κατά τη συνομιλία που είχαν ο κ. Τσίπρας συνεχάρη τον κ. Ανδρουλάκη για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα. «Αν έχεις πλάνο να δεις τους πολιτικούς αρχηγούς να με υπολογίζεις» είπε ο κ. Τσίπρας στον Νίκο Ανδρουλάκη με τον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και να αποκρίνεται θετικά στην πρόσκλησή του.

Διαβάστε ακόμη: ΠΑΣΟΚ, η επόμενη μέρα: Το Reader αναλύει τα δεδομένα με τον Νίκο Ανδρουλάκη στην ηγεσία του κόμματος

Κατά τη συζήτηση που είχαν ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε τον κ. Ανδρουλάκη για την πρωτοβουλία του να συναντηθεί με κοινωνικούς φορείς και κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης για τη δραματική κατάσταση με την πανδημία και την κατάρρευση του ΕΣΥ και συμφώνησαν να τα πουν από κοντά το επόμενο διάστημα.

Εξάλλου, με τον Νίκο Ανδρουλάκη επικοινώνησε τηλεφωνικά κι ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο κ. Κουτσούμπας τον συνεχάρη για την εκλογή του και του ευχήθηκε υγεία και δύναμη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA