Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην αποκάλυψη ότι την επομένη των εκλογών του 2019, σημαίνων πρόσωπο από τον ΣΥΡΙΖΑ - φωτογράφισε τον Αλέξη Τσίπρα -  του ζήτησε συγγνώμη και απομάκρυνε τους συμβούλους που τον είχαν παραπλανήσει για το αποτέλεσμα της κάλπης, προχώρησε κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς και Διευθύνων Σύμβουλος της MRB, Δημήτρης Μαύρος.

Την επομένη των εκλογών δέχθηκα κάτι που τιμά αυτόν που μου το έστειλε. Μία τεράστια συγγνώμη στο κινητό μου. Τον τιμά, γιατί από τη θέση που είχε θα μπορούσε και να το πνίξει. Ο συγκεκριμένος μάλιστα έδιωξε από δίπλα του τους συμβούλους που τον παρέσυραν σε ατοπήματα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μετά από αυτό συνεχίζουμε να είμαστε στο στόχαστρο», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Απαντώντας σε ερώτηση για τα πυρά που δέχονται οι εταιρείες δημοσκοπήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μαύρος, αναρωτήθηκε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είχε συνδρομή σε 3 εταιρείες αν δεν τις εμπιστεύεται. 

Η συγκυρία έδειξε ότι βρίσκεται εν αμύνη τα τελευταία χρόνια, γιατί υπήρξε κυβέρνηση σε δύσκολα χρόνια. Λίγο πριν από τις εκλογές 2019 έκανε ο ΣΚΑΪ μια εκπομπή για δημοσκοπήσεις ενώ έχουν μεσολαβήσει μόνο πέτρινα χρόνια κατηγόριας. Επί 4 χρόνια υπήρξε η απόλυτη χλεύη προς τις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Την ίδια μέρα ο τότε πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή αφιέρωσε πέντε-δέκα λεπτά κατηγορώντας τις εταιρείες δημοσκοπήσεων πως δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας, ότι χειραγωγούμε, παρασυρόμενος από συμβούλους που είχε δίπλα του για το ποια είναι τα πραγματικά αποτελέσματα.

Την ώρα που αρχίζει η εκπομπή πέφτει το βίντεο Τσίπρα και με το που τελειώνει δέχομαι ωμά την ερώτηση τι έχω να πω. Τότε λοιπόν η απάντηση ήταν αφού εμείς όλοι είμαστε συλλήβδην κλέφτες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε τότε γιατί το τότε Μαξίμου, η Βουλή και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ αγόραζαν τρεις συνδρομές στις τάσεις; Υπήρξε δημοσιογράφος που πετάχτηκε και είπε για να μπορούν να σας ελέγχουν. Και λέω χρειάζονταν τρεις συνδρομές; Άρα μας εμπιστεύονται, απλώς όταν αμύνεται ο συγκεκριμένος χώρος το κάνουν με πιο έντονο τρόπο από άλλα κόμματα», ανέφερε ο Δημήτρης Μαύρος. 

O κ. Μαύρος σχολίασε επίσης ότι η κατάσταση στην Ελλάδα δεν παραπέμπει στην υπόθεση Κουρτς και ότι δεν υπάρχει δάκτυλος να πειράξει τις δημοσκοπήσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA