Ενα απρόοπτο συνέβη το πρωί της Τρίτης (21/12) σε συνεδρίαση της Βουλής όταν ελληνική σημαία που βρίσκεται στην αίθουσα της Γερουσίας πίσω από τα έδρανα του προεδρείου έπεσε στο κεφάλι μιας υπαλλήλου της Βουλής, την ώρα που συνεδρίαζε η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.
Το ατύχημα μάλιστα συνέβη τη στιγμή που ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, αναφερόταν στα εργατικά ατυχήματα, καθώς η Επιτροπή συνεδριάζει για να περάσουν από ακρόαση τα νέα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης της Επιθεώρησης Εργασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη υπάλληλος μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής για λόγους ασφαλείας, όπου και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό και έτσι επανήλθε στη θέση της για να συνεχίσει κανονικά την εργασία της.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.