Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα, Σάββατο 25 Δεκεμβρίου, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο. Αντάλλαξαν ευχές για την ημέρα των Χριστουγέννων, συζήτησαν, επίσης, για την κατάσταση της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη και ο Πρωθυπουργός ευχήθηκε στον κ. Βαρθολομαίο ταχεία ανάρρωση.
Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Κικίλιας: Μεγάλη η πληρότητα στους χειμερινούς προορισμούς
Υπενθυμίζεται ότι ο Πατριάρχης διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό την Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου, Παραμονή Χριστουγέννων. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πατριαρχείου για τον Βαρθολομαίο:
«Ανακοινωθέν περί της καταστάσεως της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχου
Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο των τακτικών διαγνωστικών εξετάσεων που πραγματοποιούνται στο Φανάρι, διαγνώστηκε σήμερα, Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021, θετικός στον κορωνοϊό.
Ο Παναγιώτατος, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, αυτή την στιγμή εμφανίζει ήπια συμπτώματα, αλλά η γενικότερη κατάστασή του είναι καλή».
- «Σε αυτή την οικονομία, το σεξ είναι πολυτέλεια» - Η Gen Z προτιμάει μια μέρα σωστού ύπνου
- Παράνομη συνδρομητική τηλεόραση: 7 συλλήψεις μελών κυκλώματος και άλλοι 76 στη δικογραφία
- Σοκ σε live μετάδοση: Άγρια επίθεση σε γνωστό Ρωσοκύπριο YouTuber επειδή ήταν crossdresser
- Ενοικιαστής vs. Ιδιοκτήτης: Ποιος επιτέλους πληρώνει τις ζημιές στο σπίτι; Βρήκαμε την απάντηση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.