Μενού
  • Α-
  • Α+

Σαρωτικό το πέρασμα της μετάλλαξης Ομικρον από τη χώρα μας, με ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι να βρίσκονται θετικοί στον κορονοϊό. Μάλιστα, το «χτύπημα» του ιού στο υπουργείο Δικαιοσύνης είναι αρκετά ισχυρό καθώς τόσο ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας, όσο και ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, μετά από rapid test, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό, όπως θετικός διαγνώστηκε και ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Δημήτρης Σκαλτσούνης. Και οι τρεις έχουν ελαφρά συμπτώματα.

Όπως έγραψε ο Κώστας Τσιάρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Με εξαιρετικά ήπια συμπτώματα χάρη στον πλήρη εμβολιασμό μου, βρέθηκα θετικός στον COVID-19 έπειτα από μοριακό έλεγχο PCR. Ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο παραμένω απομονωμένος και τις επόμενες μέρες θα ασκώ τα καθήκοντά μου εξ αποστάσεως».

https://twitter.com/tsiaras_kostas/status/1478271197850841093?ref_src=twsrc^tfw

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα, σήμερα, έγινε γνωστό πως θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε και ο υπουργός Επικρατείας, Ακης Σκέρτσος. Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Ακης Σκέρτσος, τα συμπτώματα από τον κορονοϊό είναι ήπια λόγω του τριπλού εμβολιασμού κατά της Covid-19. «Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό μετά από rapid test. Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου τα συμπτώματα έως τώρα είναι εξαιρετικά ήπια, μια μικρή ενόχληση στο λαιμό και ένας σποραδικός ξερόβηχας. Προχωρώ άμεσα σε εφαρμογή των πρωτοκόλλων απομόνωσης του ΕΟΔΥ και θα εργάζομαι από το σπίτι τις επόμενες ημέρες. Το εμβόλιο σώζει. Όσοι δεν έχουν κάνει ακόμη την πρώτη ή την τρίτη τους δόση ενώ το δικαιούνται, ας το πράξουν το συντομότερο δυνατό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA