Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, εναντίον του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη. Αυτή τη φορά, ο κρητικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορεί προσωπικά τον υπουργό Υγείας, καθώς όπως τόνισε σε ανάρτησή του στο Facebook, η 83χρονη μητέρα του περιμένει μαζί με άλλους 30-35 ασθενείς για να εξεταστεί από γιατρό σε νοσοκομείο και να υποβληθεί σε μοριακό τεστ.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: Πώς θα βρίσκετε ότι είστε θετικοί μέσω του βήχα - Τι αναφέρει η κεντρική ερευνήτρια του «smarty4covid»

Μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης αποκάλεσε «ελεεινό» τον Θάνο Πλεύρη και ζητά να πάρει πίσω την απόφαση που αναφέρει πως «...μόνο όσοι λάβουν εισιτήριο εισαγωγής, δικαιούνται να κάνουν μοριακό τεστ στα νοσοκομεία». Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη ανέφερε χαρακτηριστικά πως η 83χρονη μητέρα του είναι δις εμβολιασμένη, με συμπτώματα κορονοϊού και υποκείμενα νοσήματα, με αρνητικό rapid test και βρίσκεται έξω από το ΤΕΠ του νοσοκομείου Ρεθύμνου, περιμένοντας μαζί με άλλους 30-35 ασθενείς να την εξετάσει γιατρός.

Στην συνέχεια αναφέρει πως το νοσοκομείο επικαλείται «...απόφαση με την υπογραφή σου που λέει πως ΜΟΝΟ όσοι είναι για εισαγωγή θα κάνουν μοριακό τεστ στα νοσοκομείο», χρησιμοποιώντας «βαριές» εκφράσεις για τον υπουργό Υγείας.

Αναλυτικά αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:

«ΑΚΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ!!! Αυτή τη στιγμή η μητέρα μου 83 χρόνων,δις εμβολιασμένη, με συμπτωματολογία κοβιντ και υποκείμενα νοσήματα ,με αρνητικό ραπιντ ,είναι έξω από το ΤΕΠ του νοσοκομειου Ρεθυμνου και περιμένει μαζί με άλλους 30-35 ασθενείς να τη δει Γιατρος και να ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ PCR!!!

Από το νοσοκομείο της λένε πως εστειλες στις 31/12/2021 μια απόφαση με την υπογραφή σου που λέει πως ΜΟΝΟ όσοι είναι για εισαγωγή θα κάνουν μοριακό τεστ στα νοσοκομείο!! Οι άλλοι πρέπει να πανε να κάνουν στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ .Μόνο που τα ιδιωτικά κέντρα ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!

ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ,ΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ PCR ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΟΒΙΝΤ !!!

Αλλιώς ,ΕΛΕΕΙΝΕ ,δεν θα υπάρχει μέρος στην Ελλάδα να σταθείς για οτιδήποτε συμβεί σε αυτούς τους ασθενείς από την καθυστέρηση της διάγνωσης!!!!!

ΥΓ στη φωτογραφία αυτό που δείχνει ο φύλακας του νοσοκομειου Ρεθυμνου στους ασθενείς που αναζητούν βοήθεια ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ!!!

ΕΛΕΕΙΝΕ ΞΑΝΑ!!!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA