Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη για την αναμονή της μητέρας του στο νοσοκομείο, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως πρέπει να απασχολήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, διότι εάν σε μια κοινωνία αφήσεις αχαλίνωτο τον βόθρο, στο τέλος μολύνει και το καθαρό νερό.

Διαβάστε ακόμη: Σχολεία: «Θα εξετάζεται όλη η τάξη αν βρεθεί κρούσμα», λέει ο Οικονόμου

Ειδικά για τον κ. Πολάκη είπε πως έβρισε τον Θάνο Πλεύρη «που δεν πέρασε η μάνα του από την ουρία», ενώ μόνος του αποκάλυψε ότι «δεν την πήγε να κάνει την τρίτη δόση των εμβολίων». «Αυτός έχει αφήσει τη μάνα του χωρίς τρίτη δόση και βρίζει εμάς», «μιλάμε για φοβερά πράγματα», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και επανέλαβε πως «δυστυχώς με ευθύνη Τσίπρα αυτή η τοξικότητα διαχέεται στην ελληνική κοινωνία».

Κόντρα Πολάκη - Γεωργιάδη: Τι προηγήθηκε 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, δεν αρκέστηκε στην επίθεση κατά του Θάνου Πλεύρη, αλλά με νέα ανάρτηση χαρακτήρισε «λαδέμπορα της κατοχής» και «ακροδεξιό τηλεβιβλιοπώλη» των Άδωνι Γεωργιάδη. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε με νέα ανάρτηση όπου αναφέρει: «ο Παύλος Πολάκης υπήρξε Αν. Υπουργός Υγείας και είναι γιατρός. Στο μίσος του για μένα δεν διαβάζει καν τις ανακοινώσεις των συναδέλφων του γιατρών που εξηγούν γιατί το πλαφόν στα 47€ είναι σωστό και το γιατί χαμηλότερα θα ευνοούνται μόνον οι μεγάλες Αλυσίδες. Να τον χαίρονται

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1479866421106688000?ref_src=twsrc^tfw

Όλα ξεκίνησαν με την κόντρα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη για τα τεστ κορονοϊού στην Κρήτη, στην οποία ενεπλάκη και ο υπουργός Ανάπτυξης αλλά και το νοσοκομείο Ρεθύμνου. Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης είχε αναφέρει, με ανάρτησή του, ότι η μητέρα του, έχοντας συμπτώματα κορονοϊού -αν και με αρνητικό rapid test- δεν μπορεί να κάνει μοριακό τεστ στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου. Ο Θάνος Πλεύρης του απάντησε πως θα πρέπει να αφήσει έξω από την πολιτική αντιπαράθεση τη μητέρα του. Στο ίδιο ύφος τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο Twitter και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA