Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την ερχόμενη Παρασκευή διεκόπη η δίκη για τις φονικές πλημμύρες της Μάνδρας, καθώς ένα μέλος του δικαστηρίου νοσεί με κορονοϊο. Σήμερα επρόκειτο να απολογηθεί η πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, έφτασε από νωρίς στη δικαστική αίθουσα χωρίς τελικά να απολογηθεί. 

Εν όψει της απολογίας της, η οποία εν τέλει δεν πραγματοποιήθηκε, η Ρένα Δούρου σημείωσε πως: «Είναι αυτονόητο ότι όλες και όλοι μας οφείλουμε να εμπιστευόμαστε την κρίση των θεσμών σε μια διαδικασία που ξεκίνησε με τη μηνυτήρια αναφορά μας το Νοέμβριο του 2017 στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Σήμερα έχω την δυνατότητα με την απολογία μου ενώπιον της Δικαιοσύνης να συμβάλλω ενεργά με την πλήρη παράθεση όλων των στοιχείων, προκειμένου να λάμψει αλήθεια για τις διαχρονικές ευθύνες όσων ενέχονται για την τραγωδία στην Μάνδρα.

Είναι σημαντική ημέρα για την ίδια την αποκατάσταση της αλήθειας τόσο για τα ίδια τα θύματα και τις οικογένειές τους όσο και απέναντι στην ανελέητη απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα εναντίον μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια από τους πολιτικούς μας αντιπάλους που με στοχοποίησαν, εργαλειοποιώντας την απώλεια ανθρώπινων ζωών. Για τα υπόλοιπα, θα περιμένουμε την δικαστική απόφαση».

Δήλωση μου ενόψει της σημερινής απολογίας για την εθνική τραγωδία της Μάνδρας : σημαντική ημέρα για την αποκατάσταση...

Posted by Ρένα Δούρου on Monday, January 10, 2022