Στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΔ πήγε το πρωί της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός, κατά την επίσκεψή του στον ΟΑΕΔ, θυμήθηκε και πότε ήταν η πρώτη φορά που κόλλησε ένσημο.
«Χαίρομαι ιδιαίτερα, διότι επιστρέφω και σε έναν χώρο, ο οποίος μου είναι οικείος», σημείωσε αρχικά ο κ. Μητσοτάκης και στη συνέχεια εξήγησε: «Ίσως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε ότι εδώ, το καλοκαίρι του ‘91, κόλλησα το πρώτο μου ένσημο στην Ελλάδα, εργαζόμενος με την τότε διοικήτρια του Οργανισμού, λίγο πριν καταταγώ στον Στρατό. Οπότε έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις από την εργασία μου σε αυτό το κτήριο, πριν από 31 ακριβώς χρόνια», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, λίγο πριν μιλήσει για τα προγράμματα του ΟΑΕΔ για το 2022.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.