Με ένα μεταμεσονύκτιο «τιτίβισμα» μόλις 31 λέξεων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας έκανε παρέμβαση σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία Ελπίς και την αντίδραση του κρατικού μηχανισμού.
Ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε πως είναι δύσκολο να κοιμηθεί κανείς αυτό το βράδυ, αναφέρθηκε στους εγκλωβισμένους από τα χιόνια, τους ευχήθηκε «κουράγιο, δύναμη, υπομονή» και επιτέθηκε στην κυβέρνηση τονίζοντας πως το κράτος κατέρρευσε.
«Δύσκολο να κοιμηθείς αυτό το βράδυ. Η σκέψη μου στους εκατοντάδες συμπολίτες μας, που περνούν τη νύχτα εγκλωβισμένοι στο κρύο και εγκαταλελειμμένοι από το κράτος που κατέρρευσε πρωτοφανώς. Κουράγιο, δύναμη, υπομονή» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
- Σύγκρουση ελικοπτέρων στη Ψάθα: Όσα είπε ο τραυματίας - «Δεν ακούστηκε το ηχητικό προειδοποίησης»
- «Καλύτερος και από τη Βέρρα»: Ο Τσουβέλας πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε σε πανηγύρι
- Ο Νίνης πήγε να αναλύσει την τακτική του ΠΑΟ και τα μπεκ τον έκαναν λούτσα σε Live μετάδοση
- Αεροπορική χρεώνει και τις χειραποσκευές στα ντουλάπια της καμπίνας - Αντιδράσεις από τους επιβάτες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.