Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ο πανικός του κ. Μητσοτάκη είναι γνωστός και δεν κρύβεται. Το ίδιο και η επιρροή του στα ΜΜΕ» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του με αφορμή τη δημοσκόπηση της εταιρείας Abacus που παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης (26/1), στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Και συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Είχαμε όμως την αίσθηση ότι στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha θα κρατούσαν τουλάχιστον τα προσχήματα και θα προστάτευαν το κύρος του καναλιού. Πέσαμε έξω. Τη μέρα που η Αττική και αρκετές περιοχές της πατρίδας μας μετρούν ακόμη τις πληγές τους και η χώρα καταγράφει ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ με 115 θανάτους, έκριναν σκόπιμο να επιστρατεύσουν πρωτοεμφανιζόμενη δημοσκοπική εταιρεία και έναν πρώην πολιτευτή στο Ποτάμι, για να συνεχίσουν το γνωστό έργο της δημοσκοπικής περίθαλψης των κυβερνητικών τραυμάτων. Μόνο που όλο αυτό άρχισε πια να γίνεται κουραστικό και γυρνάει μπούμερανγκ. Οι πολίτες τους έχουν πάρει χαμπάρι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA