Μενού
  • Α-
  • Α+

«Όλοι ξέρουν πια ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Ο μόνος που δεν το έχει κατανοήσει είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, ο οποίος παραμένει προσκολλημένος στην εποχή πριν από το 2015, την εποχή των εύκολων ψευδών υποσχέσεων». Αιχμηρή είναι η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στα πυρά του Αλέξη Τσίπρα από τη Νίκαια για το θέμα της ακρίβειας

Διαβάστε ακόμηΤσίπρας: «Η κυβέρνηση να σταματήσει να παριστάνει τον τροχονόμο των καρτέλ»

«Η εποχή που ο κ. Τσίπρας παρουσιαζόταν σαν τον Χουντίνι της πολιτικής, που υποδυόταν πως είχε μια μαγική λύση για όλα τα προβλήματα, παρήλθε ανεπιστρεπτί», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου, αντιδρώντας στις κατηγορίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση παριστάνει τον «τροχονόμο των καρτέλ» και δεν λαμβάνει επαρκή μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων απέναντι στην ακρίβεια. 

Συνεχίζοντας ο κ. Οικονόμου προσθέτει: «Όλοι ξέρουν πια ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Ο μόνος που δεν το έχει κατανοήσει είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, ο οποίος παραμένει προσκολλημένος στην εποχή πριν από το 2015, την εποχή των εύκολων ψευδών υποσχέσεων». Στον αντίποδα, όπως επισημαίνει ο ίδιος, «οι πολίτες κατανοούν ότι η κυβέρνησή μας παλεύει καθημερινά για να αντιμετωπίσει τις παγκόσμιες κρίσεις ενέργειας και ακρίβειας αγαθών. Έχουμε παράσχει και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε έμπρακτη στήριξη στις επιχειρήσεις και το εισόδημα των πολιτών και θα συνεχίζουμε να το κάνουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η απάντηση στα προβλήματα γίνεται με δράσεις και πράξεις, όχι με επιδερμικές και έωλες διαπιστώσεις».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA