Με το στόμα ανοιχτό έμειναν βουλευτές και υπάλληλοι του Κοινοβουλίου, βλέποντας τον Παύλο Πολάκη να κυκλοφορεί στη Βουλή με πράσινη χειρουργική ρόμπα. Το μυστήριο λύθηκε όταν έγινε γνωστό πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γιατρός στο επάγγελμα, προχώρησε εντός του ιατρείου της Βουλής σε μίνι χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης κύστης από εργαζόμενο του Κοινοβουλίου με τοπική αναισθησία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί συνεννόηση προκειμένου η επέμβαση να γίνει στο ιατρείο της Βουλής. Εξού και ο κ. Πολάκης χρειάστηκε την πράσινη ιατρική ρόμπα, μάσκα, σκουφάκι και χειρουργικό νυστέρι. Πριν από λίγο μάλιστα ο Παύλος Πολάκης έκανε και ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook συνοδευόμενη από την ανάλογη φωτογραφία:
«Διότι γιατροί είμαστε παντού και πάντα!
Μαζί με το συνάδελφο Θοδωρη μικροεπέμβαση για αφαίρεση μιας κύστης με τοπική από εργαζόμενο της Βουλης ,στο Ιατρείο της Βουλης.
ΥΓ .Κύριε Τασουλα θα σας βρω για τον εξοπλισμό του ιατρείου …Πρέπει να βελτιωθεί!», αναφέρει χαρακτηριστικά.
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
- Ένας κεντρικός χαρακτήρας της Οδύσσειας του Νόλαν δεν υπάρχει πουθενά στον Όμηρο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.