Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε ύστερα από 2,5 και πλέον χρόνια στην τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι» και το πρώτο που τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι Ντσούνος και Κούτρας είναι γιατί άργησε τόσο... «Με καλείτε, έρχομαι. Η πρόσκλησή σας ήρθε πριν από αρκετούς μήνες ομολογώ, αλλά τότε είχα επιλέξει μια άλλη τηλεοπτική εμφάνιση» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τον ΣΚΑΪ και την κριτική που ασκεί η αντιπολίτευση στο κανάλι του Φαλήρου ο κ. Τσίπρας είπε ότι «έχει έντονη άποψη. Θα κέρδιζε αν ήταν λιγότερο μεροληπτικός» και πρόσθεσε: «Το πρόβλημα στη χώρα και στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, δεν είναι ο ΣΚΑΪ που έχει άποψη, αλλά και το υπόλοιπο σκηνικό επιλέγει να έχει μεροληπτική στάση» τόνισε και πρόσθεσε: «Ο ΣΚΑΪ έχει άποψη, λέει ότι έχει μια συγκεκριμένη άποψη, αλλά υπάρχει έλλειμμα πλουραλισμού στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας».

Κληθείς να σχολιάσει περαιτέρω ο κ. Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι «Δεν είναι κατά του Τσίπρα και κατά του ΣΥΡΙΖΑ το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, αλλά η κυβέρνηση έχει επιλέξει ένα τοπίο ενημέρωσης μονοφωνικό. Είδατε με τη λίστα Πέτσα τι έγινε, που δόθηκε δημόσιο χρήμα σε ανύπαρκτα κανάλια και σάιτ».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε ότι «είναι φυσιολογικό να μιλάτε για στοχοποίηση, αλλά όταν ένας δημοσιογράφος λέει κάτι πρέπει να δέχεται κριτική. Αυτό δεν είμαι στοχοποίηση.  Δεν είναι αντίληψη δική μου ή του ΣΥΡΙΖΑ η στοχοποίηση των δημοσιογράφων και του ρόλου τους, τους οποίους σεβόμαστε απόλυτα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA