Μενού
  • Α-
  • Α+

«Φρένο» στην... επιδοματολογία προσπαθεί να βάλει η κυβέρνηση, επαναλαμβάνοντας για μια ακόμη φορά πως τα όποια μέτρα ληφθούν, θα είναι στοχευμένα και σε αυτούς που έχιυν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Κυβερνητικές πηγές σημείωναν την Πέμπτη (17/2) πως «η δημόσια συζήτηση γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε όταν εξαγγέλλεται ένα μέτρο θεωρείται δεδομένο και ξεκινάει αμέσως η συζήτηση για το επόμενο λες και υπάρχουν λεφτοδεντρα ή είναι απλώς θέμα πολιτικής βούλησης.

Η Ελλάδα όπως και ο υπόλοιπος κόσμος είναι αντιμέτωπη με μεγάλη αύξηση πληθωρισμού. Η κυβέρνηση θα κινηθεί σε αυτό το πλαίσιο στοχευμενα και σε αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Ως εκ τούτου πρέπει να σταματήσει η διαρκής επιδοματολογια».

Ετσι, στο πλαίσιο των δηλώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη, η κυβέρνηση ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να ακολουθήσει μπαράζ επιδομάτων το προσεχές διάστημα λόγω της ακρίβειας και τα όποια μέτρα θα ληφθούν με στόχευση και στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων που έχει η χώρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA