Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Κύρτσος απάντησε στον Αδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την ανάρτηση που είχε κάνει ο υπουργός Ανάπτυξης με την οποία ζητούσε συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της ΝΔ γιατί στήριξε τον διαγραφέντα Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. «Αντί να ζητάει συγγνώμη ο Α. Γεωργιάδης από τους Νεοδημοκράτες επειδή «με στήριξε» προεκλογικά, ας ζητήσει καλύτερα συγγνώμη από τους καταναλωτές, ιδιαίτερα αυτούς που δεν έχουν τα μέσα. Υποφέρουν από αποτυχία οικονομικής πολιτικής κυβέρνησης ενώ αυτός τους θεωρεί... γκρινιάρηδες» έγραψε ο κ. Κύρτσος.

Ο υπουργός Ανάπτυξης κι αντιπρόεδρος της ΝΔ, μετά τη διαγραφή του κ. Κύρτσου, είχε ζητήσει συγγνώμη για το «σφάλμα» του, επειδή ήταν ένας από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές που είχε προβάλει προεκλογικά. «Ο Γιώργος Κύρτσος ήταν ένας από τους υπ. Ευρωβουλευτές που είχα προβάλει προεκλογικά. Ζητώ συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της ΝΔ για το σφάλμα μου. Η ταύτιση Ελλάδος (που έχει πλήρη σεβασμό στην Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης) με χώρες που δεν έχουν είναι ντροπιαστική και επί της ουσίας και επί προσωπικού προσβολή σε όλους εμάς που αποδεδειγμένα πλέον είχαμε πέσει θύματα της σκευωρίας Novartis. Αντί να εξηγήσει στην ΕΕ τί πραγματικά έγινε στην Ελλάδα με αυτό πήρε το μέρος των σκευωρών. Θλίψη η συμπεριφορά του και αχαριστία στην παράταξη», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο Twitter.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Κοκκίνησε από τα νεύρα ο Γεωργιάδης

Εξάλλου, ο Αδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ και βγήκε εκτός εαυτού σε μια διένεξη που είχε με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο για την ακρίβεια και συγκεκριμένα για το ρεύμα. «Η Ελλάδα έχει ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη γιατί η αριστερά διαχρονικά εμπόδισε όλα τα έργα προόδου. Γιατί είστε η καταστροφή της χώρας σε όλα σας. Ό,τι πάει να γίνει καλό το πάτε και το μπλοκάρετε, μία ζωή. Μια ζωή γκρινιάζετε. Αν δεν υπήρχε καθόλου αριστερά στην Ελλάδα θα είχαμε φθηνό ρεύμα, θα είχαμε κάνει όλα τα έργα, εσείς δεν μας αφήνετε», φώναζε ο υπουργός Ανάπτυξης έχοντας αλλάξει χρώμα στην όψη του...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA