Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γρηγόρης Ψαριανός ξαναχτύπησε... Με ανάρτησή του στο Twitter ο Γρηγόρης Ψαριανός αποκάλεσε «φασισταριά» τους καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στη συναυλία για την ειρήνη. «Ο μετακλητός Γρηγόρης Ψαριανός δίνει τα διαπιστευτήρια του - για άλλη μια φορά - ότι αξίζει τον μισθό του. Υιοθετεί ο κ. Μητσοτάκης τις χυδαιότητες του μετακλητού του;», σχολίασε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Διαβάστε ακόμηΚωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Πόλεμος» στα social media μετά το post για την Συναυλία Ειρήνης - Αντίδραση Αγγελάκα

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η ανακοίνωση της «Αλληλεγγύης για όλους» 

«H Αλληλεγγύη για Όλους διοργανώνει την Τρίτη 29 Μαρτίου συναυλία Ειρήνης, για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία για να προστατευθούν οι άμαχοι και οι πρόσφυγες πολέμου για να αποχωρήσει ο στρατός του Πούτιν από την Ουκρανία.

H αυτονόητη αυτή αντιπολεμική παρέμβαση με την καθοριστική συμβολή γνωστών ανθρώπων της τέχνης αντιμετωπίζεται από συγκεκριμένους κύκλους με απύθμενη θρασύτητα και πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Πρωταγωνιστής ο γνωστός εκπρόσωπος του επικοινωνιακού εσμού κύριος Γρηγόρης Ψαριανός που έχει το θράσος να ανεβάζει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παραποιημένη την αφίσα της αλληλεγγύης με αγκυλωτούς σταυρούς και άλλα σχόλια. Είναι δεδομένη και γνωστή η αντιφασιστική και αντιρατσιστική στάση της Αλληλεγγύης για Όλους, οι διαρκείς αγώνες για τη προστασία των αδύναμων χωρίς διακρίσεις. Ας γνωρίζει ο κύριος Ψαριανός ότι η αξιοποίηση της Δικαστικής οδού είναι δεδομένη».

Η απάντηση του Γιάννη Αγγελάκα στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Νωρίτερα την Πέμπτη, ο Γιάννης Αγγελάκας έδωσε τη δική του απάντηση στον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, σχετικά με την ανάρτηση που έκανε για τη «Συναυλία Ειρήνης» και τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν: «Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατίρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών.

Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτού του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μην ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη», σημείωσε σε ανάρτησή του στο facebook, o Γιάννης Αγγελάκας.

Τι έγραψε στην ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Στην ανάρτησή του, ο γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σχολίασε τους καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στη «Συναυλία Ειρήνης» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 29 Μαρτίου. «Στην συναυλία ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ).

Αυτοί δεν απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής.

Πάντως, για όσους έχουν σκοπό να φέρουν ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)… Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε», έγραψε στην ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA