Ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, παρέστη στην εναρκτήρια τελετή της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού ΙΜΤΜ 2022 που διοργανώνεται στο Τελ Αβίβ. Ο κ. Κικίλιας εγκαινίασε το περίπτερο του ΕΟΤ και έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Βρισκόμαστε στην πολύ σημαντική τουριστική έκθεση ΙΜΤΜ 2022 στο Τελ Αβίβ. Με βάση τις συναντήσεις που έχουν ήδη γίνει και τις εκτιμήσεις που κάνουμε ως υπουργείο Τουρισμού και ως ΕΟΤ, υπάρχει ισχυρό τουριστικό και επενδυτικό ενδιαφέρον από την ισραηλινή αγορά για την Ελλάδα.
Διαβάστε ακόμη: Μητσοτάκης: «Απόλυτη επάρκεια προϊόντων, θα πατάξουμε την αισχροκέρδεια, ενίσχυση 4 δισ. ευρώ»
Είμαστε μια ασφαλής χώρα την οποία οι φίλοι μας Ισραηλινοί θα επισκεφθούν φέτος, με πολλαπλούς αεροπορικούς προορισμούς από το Τελ Αβίβ. Θα τους καλοδεχτούμε στις πόλεις και τα νησιά μας και θα έχουν πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες να επισκεφθούν μαγευτικούς προορισμούς. Τους ευχόμαστε να περάσουν μια υπέροχη τουριστική περίοδο στην Ελλάδα».
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.