Μενού
  • Α-
  • Α+

Και το όνομα αυτού, Εθνική Συμφωνία... Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος διαγράφηκε προ ολίγων μηνών από τη Νέα Δημοκρατία, θα ιδρύσει νέο κόμμα, το οποίο θα παρουσιάσει απόψε (5/4) στην Αθήνα. «Απόψε ανακοινώνουμε στην Αθήνα την Εθνική Συμφωνία. Εφτασε η ώρα, ο κατακερματισμένος και παραγκωνισμένος φιλελεύθερος πατριωτικός χώρος να συμφωνήσει σε κοινές θέσεις και αρχές και να ενωθεί, ώστε να συμμετάσχει με ενιαία κομματική έκφραση στις επόμενες εκλογές» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Μπογδάνος.

Ο πρώην δημοσιογράφος και νυν πολιτικός, κάνει άνοιγμα στον «πατριωτικό» όπως τον χαρακτηρίζει χώρο και μεταξύ των καλεσμένων στην παρουσίαση του κόμματος θα είναι μεταξύ άλλων οι Φαήλος Κρανιδιώτης, Θάνος Τζήμερος, Νίκος Καραχάλιος. Η παρουσίαση θα γίνει στις 6 το απόγευμα από τον Κωσταντίνο Μπογδάνο στο ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός» στην οδό Μιχαλακοπούλου.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA