ΠΟΛΙΤΙΚΗ
06/04/2022 18:10

ΣΥΡΙΖΑ: Οι υπέρογκοι λογαριασμοί στο ρεύμα έχουν την υπογραφή Μητσοτάκη

«Αφού πολλαπλασίασε την εξάρτηση της χώρας από το φυσικό αέριο και άφησε τα γαλάζια golden boys της ΔΕΗ να στήνουν παιχνίδια κερδοσκοπίας, τώρα τρέχει να αυξήσει την παραγωγή ρεύματος από λιγνίτη. Οι πολίτες ξέρουν: Οι υπέρογκοι λογαριασμοί στο ρεύμα έχουν την υπογραφή Μητσοτάκη, πλέον το παραδέχεται και ο ίδιος»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
ΣΥΡΙΖΑ: Οι υπέρογκοι λογαριασμοί στο ρεύμα έχουν την υπογραφή Μητσοτάκη
Αλέξης Τσίπρας (Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα στην Κοζάνη παραδέχτηκε αυτό που ξέρει όλη η χώρα: ότι οι εγκληματικές επιλογές του με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και τη βίαιη και χωρίς σχέδιο απολιγνιτοποίηση οδήγησε στα σημερινά αδιέξοδα» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για την αναθεώρηση του εθνικού σχεδίου για την ενέργεια και το κλίμα.

«Αφού πολλαπλασίασε την εξάρτηση της χώρας από το φυσικό αέριο και άφησε τα γαλάζια golden boys της ΔΕΗ να στήνουν παιχνίδια κερδοσκοπίας, τώρα τρέχει να αυξήσει την παραγωγή ρεύματος από λιγνίτη. Οι πολίτες ξέρουν: Οι υπέρογκοι λογαριασμοί στο ρεύμα έχουν την υπογραφή Μητσοτάκη, πλέον το παραδέχεται και ο ίδιος», τονίσει η Αξιωματική Αντιπολίτευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΗ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ