Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί αύριο Τρίτη (26/4) στη Σκωτία, κατόπιν πρόσκλησης του πρίγκιπα της Ουαλίας, Καρόλου, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.
Ο πρωθυπουργός θα ξεναγηθεί και θα φιλοξενηθεί στο ιστορικό κτήμα και τα κτίρια του 18ου αιώνα του Dumfries House, που διαχειρίζεται το Ίδρυμα του πρίγκιπα της Ουαλίας με τη μορφή κοινωνικής προσφοράς.
Κατά τη συνάντηση με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου θα συζητηθεί, μεταξύ άλλων, η δυνατότητα άντλησης ιδεών από τον τρόπο ανάπτυξης του Dumfries House για την μελλοντική αξιοποίηση του κτήματος Τατοΐου. Για το θέμα αυτό ο πρίγκιπας της Ουαλίας είχε εκφράσει προσωπικό ενδιαφέρον όταν είχε επισκεφθεί την Ελλάδα για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και είχε συναντηθεί με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου στις 25 Μαρτίου 2021.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.