Χωρίς αριθμητικό περιορισμό, θα διεξάγονται εφεξής οι συνεδριάσεις της Ολομέλειας της Βουλής, καθώς και των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σύμφωνα με σχετική απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων του ελληνικού Κοινοβουλίου. Όπως ανέφερε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρόεδρος του Σώματος, Κωνσταντίνος Τασούλας, η Βουλή εναρμονίζεται με το υπόλοιπο Δημόσιο σε ό,τι αφορά τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, επισημαίνοντας ότι η χρήση μάσκας, εντός του Μεγάρου, διατηρείται.
Ο κ. Τασούλας σημείωσε ωστόσο ότι «ο συναγερμός δεν έχει λήξει», και ως εκ τούτου, παραμένουν οι περιορισμοί στις επισκέψεις πολιτών στο κτίριο της Βουλής.
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Ντενίση κι ένας μουφτής μπαίνουν σε μία αίθουσα
- Κολομβία: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 21χρονη έγκυο και της πήραν το έμβρυο από την κοιλιά
- Θοδωρής Φέρρης: Μέθυσε σε συναυλία του στα Χανιά - «Είμαι γάμ@@@ε τα, μη με διαλύσετε»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.