Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας το πρωί από τη ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΚΑΪ 100,3, ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, αναφέρθηκε εκτενώς στα αισιόδοξα μηνύματα που φαίνεται ότι προδιαγράφονται για τη φετινή τουριστική σεζόν, τόσο στο επίπεδο των κρατήσεων, όσο και στο επίπεδο των πρώτων αφίξεων στη χώρα, φέρνοντας το παράδειγμα των αυξημένων τουριστικών ροών από τις ΗΠΑ.

Διαβάστε ακόμη: ΕΝΦΙΑ: Στη Βουλή η τροπολογία - Σε 10 δόσεις η εξόφληση

«Ποτέ δεν είχαμε 500.000 ταξιδιώτες απευθείας από την Αμερική στο Ελευθέριος Βενιζέλος και στην Αθήνα - με την πρώτη πτήση να ξεκινά στις 7 Μαρτίου- ερχόμενοι από Ατλάντα, Σικάγο, Βοστώνη και με τις τρεις αμερικανικές εταιρείες» επισήμανε. Όπως ανέφερε, μόνο από τις ΗΠΑ θα γίνονται 9 πτήσεις την ημέρα, ένας αριθμός που αντιστοιχεί δηλαδή σε 63 πτήσεις την εβδομάδα, ενώ διαφαίνεται η δυνατότητα να υπάρξουν απευθείας πτήσεις με τα μεγάλα αεροδρόμια της Αμερικής και με τη Θεσσαλονίκη.

Λίγες ώρες αργότερα μάλιστα, ο Βασίλης Κικίλιας, δεν έχασε την ευκαιρία να καλέσει μέσω του Twitter και τον γνωστό Βρετανό ηθοποιό Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, στη χώρα μας, παίρνοντας μία από αυτές τις 63 πτήσεις την εβδομάδα για να έρθει στην Ελλάδα και να βρει τη μητέρα του!

Και αυτό γιατί ο ηθοποιός είπε ότι ήταν μεγάλη τιμή που παρουσίασε το επεισόδιο του SNL για την Ημέρα της Μητέρας και αφιέρωσε χρόνο για να ευχαριστήσει τη μητέρα του, αναφέροντας μάλιστα ότι του λείπει, καθώς βρίσκεται στην Ελλάδα!

«Ισως να σκεφτόσουν μια επίσκεψη στην Ελλάδα, καθώς όπως όλα δείχνουν, η μαμά σου δεν φαίνεται να φεύγει σύντομα από τη χώρα μας. Εχεις 63 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα από Αμερική για να διαλέξεις»! 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA