Σε έκτακτες ανακοινώσεις για τη χρήση μάσκας από την 1η Ιουνίου προχωρά ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα (18/5) στις 17:00. Η αναστολή της υποχρεωτικότητας της χρήσης μάσκας σε κλειστούς χώρους, αποτελεί το επόμενο βήμα για την έξοδο προς την κανονικότητα ύστερα από δύο και πλέον χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Υπενθυμίζεται ότι η εισήγηση της κυβέρνησης είναι αναστολή χρήσης σε όλους τους κλειστούς χώρους με εξαίρεση:
- Νοσοκομεία
- Γηροκομεία
- Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αστικού τύπου (Λεωφορεία, Μετρό, Τραμ, Ηλεκτρικός)
Αντιθέτως η κυβέρνηση εισηγείται η χρήση μάσκας να είναι προαιρετική υπό το σκεπτικό ότι οι θέσεις είναι αριθμημένες και μπορεί να αποφευχθεί ο συνωστισμός ορθίων επιβατών:
- Αεροπλάνα
- πλοία
- ΚΤΕΛ
- «Έκανε ΚΑΡΠΑ στον Μαζωνάκη με το ένα χέρι»: Η σοκαριστική αποκάλυψη από το ΕΚΑΒ
- Ανθή Βούλγαρη: Ξέσπασε στον αέρα για δημοσιεύματα - «Με έβγαλαν ότι πήγα στην κλινική στο Κολωνάκι»
- «Βόμβα» στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια: Η απόφαση που τα αλλάζει όλα και το μέλλον του Rouk Zouk
- Χριστίνα Παππά: Είχε πάει στο ιατρείο όπου πέθανε ο Μαζωνάκης - «Με επανέφεραν με απινιδωτή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.