Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τις τοποθετήσεις κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ συνεχίστηκε το συνέδριο του κόμματος στο Τάε Κβον Ντο. Κορυφαία στελέχη της παράταξης αλλά και νέα, φρέσκα πρόσωπα έδωσαν δυναμικά το «παρών», στηρίζοντας τον Νίκο Ανδρουλάκη, με στόχο, όπως τονίζουν, το Κίνημα να επιστρέψει σε ρόλο πρωταγωνιστή μετά τις εθνικές εκλογές

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Παπανδρέου στο συνέδριο ΠΑΣΟΚ: «Λεφτά υπάρχουν αλλά ποιος τα παίρνει»

Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Μιχάλης Κατρίνης, στην ομιλία του τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και επέστρεψε σε ρόλο πρωταγωνιστή». «Με τη δύναμη των συμβόλων και της ιστορικής προσφοράς του, που όλα αυτά τα χρόνια παραμένουν ζωντανά στη ψυχή και την καρδιά των δημοκρατικών πολιτών. Με νέα, φρέσκα πρόσωπα. Με σύγχρονες προγραμματικές προτάσεις που κάνουν ξανά την πολιτική αυτό που πρέπει να είναι: τον καταλύτη των μεγάλων αλλαγών, τόνισε στην ομιλία του στο Συνέδριο ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης

Επισήμανε ότι οι επιλογές της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ δοκιμάστηκαν και απέτυχαν, τονίζοντας ότι αξίζει στους Έλληνες πολίτες μια καλύτερη μοίρα, ένας καλύτερος και πιο όμορφος δρόμος.

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μίλησε για «θετικά πρώτα δείγματα γραφής και ακόμα πιο ενθαρρυντικές δημοσκοπήσεις», ο Γιώργος Παπανδρέου ταυτίστηκε με την γραμμή της πολιτικής αυτονομίας που παρουσίασε στην έναρξη του συνεδρίου ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι το κόμμα είναι κοντά στο να υπερδιπλασιάσει τις δυνάμεις του.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης μίλησε για «νίκη χωρίς ταβάνι» και πρόσθεσε ότι αισθάνθηκε μετά από την πρώτη μέρα του συνεδρίου την ανάγκη να τραγουδήσει το γνωστό τραγούδι «Σαν ηφαίστειο που ξυπνά», ενώ ο Μιχάλης Κατρίνης είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε σε ρόλο πρωταγωνιστή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA