Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας προβαίνει σε στοχευμένες διπλωματικές επαφές προκειμένου να ενημερωθούν οι εταίροι μας για την πειρατεία των Ιρανών στα δύο ελληνικά τάνκερ αλλά και την τουρκική προκλητικότητα. Ο Νίκος Δένδιας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Άντονι Μπλίνκεν, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις στον Περσικό Κόλπο, όπως και για την όξυνση της τουρκικής προκλητικότητας.
Αμέσως μετά, ο υπουργός Εξωτερικών συνομίλησε και με τον ΥΠΕΞ της Σαουδικής Αραβίας, με τον οποίο συζήτησαν επίσης και για τις στρατηγικές σχέσεις των δύο χωρών. Νωρίτερα, ο Νίκος Δένδιας συνομίλησε με τον Κύπριο ομόλογό του Ιωάννη Κασουλίδη, προκειμένου να συζητηθούν οι ενέργειες συντονισμού Ελλάδας-Κύπρου για διάφορα θέματα, μεταξύ αυτών και για το θέμα της κατάληψης των δύο πλοίων στον Περσικό Κόλπο.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.