Μενού
  • Α-
  • Α+

Με κεντρικό θέμα την ασφάλεια από την εγκληματικότητα στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Διαβάστε ακόμη: Κομισιόν: «Χαστούκι» στην Τουρκία η ετήσια έκθεση - Απόλυτη στήριξη σε Ελλάδα και Κύπρο

«Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας, με έμφαση στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, του εμπορίου ναρκωτικών και του παραεμπορίου», δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά την σύσκεψη εργασίας με θέμα την ασφάλεια στην Αθήνα που πραγματοποιήθηκε με τον Δήμαρχο Αθηναίων και τους συνεργάτες του καθώς και την συμμετοχή της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας το μεσημέρι της Δευτέρας.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο δήμαρχος Αθηναίων παρουσίασε στον Τάκη Θεοδωρικάκο και την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τον «μαύρο χάρτη» της παραβατικοτητας στην Αθήνα. Στον λεγόμενο «μαύρο χάρτη» περιλαμβάνονται 11 συγκεκριμένες περιοχές στο κέντρο και γύρω από το κέντρο της Αθήνας, όπου καταγράφεται αύξηση της παραβατικότητας και της μικροεγκληματικότητας.

Στη σύσκεψη, που έγινε στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» του υπουργείου, παρόντες ήταν επίσης ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ και ανώτατοι επιτελείς της Αστυνομίας.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA