Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τον δικό του...διαφορετικό τρόπο απάντησε ο Πάνος Καμμένος στις νέες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας, μέσω του αγαπημένου του twitter, έστειλε «πολεμικό» μήνυμά τόσο στον Τσαβούσογλου όσο και στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Διαβάστε ακόμη: Μεβλούτ Τσαβούσογλου: Αμφισβητούμενη η κυριαρχία των νησιών στο Αιγαίο - Καλοί στο κλάμα Μητσοτάκης, Δένδιας

Ετσι, λίγες ώρες μετά το νέα παραλήρημα του Τσαβούσογλου, ο Πάνος Καμμένος επέλεξε να αναρτήσει μία φωτογραφία του... περικυκλωμένος από Έλληνες καταδρομείς, και στο σχόλιό του ανέφερε: «Έλα Τσαβούσογλου Έλληνες Κούρδοι Αρμένιοι Άραβες της Αλεξανδρέττας Κύπριοι Πόντιοι σας περιμένουμε, μαζί με τον Ερντογάν θα σας λιώσουμε»!

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Θα θέσουμε θέμα κυριαρχίας των νησιών στο Αιγαίο»

Εξάλλου, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου νωρίτερα είχε προβεί σε νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας, κάτι που όπως φαίνεται εξόργισε τον Πάνο Καμμένο που εξαπέλυσε το δικό του ξέσπασμα από το Twitter. Ο Τσαβούσογλου, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, απείλησε πως θα συζητηθεί η κυριαρχία των νησιών αν δεν αποστρατιωτικοποιηθούν:

«Εμείς έχουμε στείλει δύο επιστολές στο ΟΗΕ με τις θέσεις μας. Σε περίπτωση που η Ελλάδα συνεχίσει τις παραβιάσεις της σε νησιά με αποστρατιωκοποιημένο καθεστώς τότε επαναλαμβάνω πως θα συζητηθεί η κυριαρχία τους. Επειδή δεν μπορούν να μας απαντήσουν νομικά γίνονται ακόμη πιο νευρικοί, δίνουν βλακώδεις απαντήσεις, κάνουν δημαγωγία, και λένε ότι η Τουρκία θέλει να πάρει τα νησιά μας. Οι Έλληνες πολιτικοί έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA