Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο σπίτι του επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης (16/6) ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» καθώς νοσεί από κορoνοϊό αντιμετωπίζοντας ήπια συμπτώματα. Ο κ. Βενιζέλος υπεβλήθη σε αντιική αγωγή στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό σήμερα το πρωί και το μεσημέρι μετέβη στο νοσοκομείο. Ο ίδιος είναι πλήρως εμβολιασμένος και τα συμπτώματά του είναι πολύ ήπια. Ο κ. Βενιζέλος θα παραμείνει απομονωμένος στο σπίτι του μέχρι να αναρρώσει από τον ιό.

*/ /*-->*/

Υπενθυμίζεται πως η επιδημιολογική εικόνα της Ελλάδας έχει επιβαρυνθεί τις τελευταίες ημέρες με τις ημερήσιες μολύνσεις να ξεπερνούν τις 9.000. Υψηλός είναι ταυτόχρονα και ο αριθμός των επαναμολύνσεων. Ενδεικτική είναι η περίπτωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργου Γεωργαντά που διαγνώστηκε χθες θετικός για δεύτερη φορά.

Οι μεταλλάξεις Ομικρον 4 και Ομικρον 5 είναι ήδη στη χώρα και οι πιο υψηλοί δείκτες θετικότητας καταγράφονται σε τουριστικούς προορισμούς. Ρεκόρ έκανε η Μύκονος με 36,98% και η Σαντορίνη με 25,32%.

//-->

'].join("")),c.creativeParameters.ad_container_id=b,c.creativeParameters.generate_ad_slot="true",null==c.displayConfigParameters&&(c.displayConfigParameters={}),c.displayConfigParameters.ad_container_id=b);c=a.g;b=c.renderingLibraryData;e=b.version;a:{for(d=0;d//--> //-->

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA