Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα επίθεση στην Ελλάδα και στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μπορεί από τη μία ο Χουλουσί Ακάρ να τα... μαζεύει, σημειώνοντας ότι είναι σημαντικό να υπάρχουν οι δίαυλοι επικοινωνίας της Τουρκίας με την Ελλάδα, όμως ο «σουλτάνος» επιμένει στη ρητορική μίσους και προπαγάνδας κατά της χώρας μας. 

Διαβάστε ακόμη: Τουρκία: Παρενόχλησαν το ελικόπτερο με τον Νίκο Χαρδαλιά ενώ πήγαινε στον Άη Στράτη

Κι αυτό γιατί με νέες του δηλώσεις αποκάλεσε ανέντιμο τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Πιο συγκεκριμένα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ρωτήθηκε για το θέμα των ελληνικών νησιών - η Άγκυρα το τελευταίο διάστημα θέτει διαρκώς θέμα αποστρατιωτικοποίησής τους - και είπε: «Δεν αστειεύομαι! Μιλάω πολύ σοβαρά!». 

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε και πάλι προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αποκαλώντας τον επί της ουσίας ανέντιμο: «Έχουμε πει ότι δεν θα ξανασυναντηθούμε μαζί τους αν δεν υπάρχει ένας τίμιος πολιτικός».

Οι Τούρκοι παρενόχλησαν το ελικόπτερο με τον Νίκο Χαρδαλιά 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι Τούρκοι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν, καθώς από τη μία εμφανίζονται φιλικοί και από την άλλη δεν σταματούν τις προκλήσεις κατά της χώρας μας. Αυτή τη φορά και πριν από τις δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, προχώρησαν σε νέα πρόκληση, αφού παρενόχλησαν μέσω ασυρμάτου το ελικόπτερο που μετέφερε τον υφυπουργό Αμυνας, Νίκο Χαρδαλιά, στον Άη Στράτη. 

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο υφυπουργός μετέβαινε μαζί με τον αρχηγό της αεροπορίας στον Άγιο Ευστράτιο, η Τουρκία παρενόχλησε μέσω ασυρμάτου το ελικόπτερο με ένα μήνυμα που έλεγε ότι το ελικόπτερο βρίσκεται σε τουρκικό έδαφος.

Το μήνυμα αγνοήθηκε και η πτήση του ελικοπτέρου συνεχίστηκε κανονικά προς τον Άη Στράτη, προκειμένου ο Νίκος Χαρδαλιάς εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, να αποτίσει φόρο τιμής στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 30 χρόνια από τον θάνατο του Υποσμηναγού, Νίκου Σιαλμά.