Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέρα δεν αφήνουν να πάει χαμένη οι Τούρκοι και να μην προβούν σε κάποια προκλητική ενέργεια κατά της Ελλάδας. Ετσι, το Σάββατο σημειώθηκε μία ακόμη παραβίαση του Εθνικού εναέριου χώρου από υπερπτήση drone πάνω από την Κανδελιούσσα. 

Διαβάστε ακόμη: Τουρκία: Αυξάνει την πίεση στον Εβρο ο Ερντογάν - Σε ετοιμότητα ΕΛΑΣ, Στρατός για υβριδική επίθεση με μετανάστες

Ετσι, ανεξάρτητα από το εάν είναι σαββατοκύριακο, αργία ή... εθνική επέτειος, οι γείτονες έχουν έτοιμη μία ακόμη παραβίαση. Η νέα τουρκική πρόκληση σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Αιγαίο και συγκεκριμένα με ένα τουρκικό UAV που πέταξε πάνω από τη νησίδα Κανδελιούσσα στα 19.000 πόδια.

Η υπερπτήση του μη επανδρωμένου τουρκικού αεροσκάφους έγινε στις 17:57, σύμφωνα με την ΕΡΤ και το drone που είναι από τα... αγαπημένα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εντοπίστηκε από τα ελληνικά ραντάρ 17:57 πάνω από την Κανδελιούσσα, όπως έγινε γνωστό και από το ΓΕΕΘΑ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA