Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις διεθνείς εξελίξεις γύρω από τα θέματα του ΝΑΤΟ σχολίασαν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα Κυριάκος Μητσοτάκης και Μπόρις Τζόνσον. Ο Ελληνας πρωθυπουργός δεν έκρυψε στον Βρετανό ομόλογό του την απόλυτη συμπαράστασή του για την ένταξη της Ουκρανίας στη Συμμαχία.

Διαβάστε ακόμη: Ρώσος νομπελίστας πούλησε το μετάλλιό του για 100 εκατ. ευρώ και δωρίζει το ποσό στα παιδιά της Ουκρανίας

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας οι δύο ηγέτες συζήτησαν τις προκλήσεις ενόψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη την επόμενη εβδομάδα, σε μία συγκυρία κρίσιμη για την επίδειξη ενότητας της Συμμαχίας στη στήριξη της Ουκρανίας.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Βρετανό ομόλογό του για την υποστήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή πορεία της Ουκρανίας και της απόδοσης σε αυτήν καθεστώτος υποψηφίου. Οι κκ. Μητσοτάκης και Τζόνσον συμφώνησαν ακόμη να συναντηθούν στη Μαδρίτη, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, εφόσον τα προγράμματά τους το επιτρέψουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA