Μενού
  • Α-
  • Α+

Στους υπαινιγμούς που άφησε εναντίον του ο Παύλος Πολάκης για το πόθεν έσχες απάντησε ο Θάνος Πλεύρης. Ο υπουργός Υγείας μίλησε για αθλιότητες από πλευράς του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τους υπαινιγμούς του σχετικά με τις αλλαγές στο πόθεν έσχες, τονίζοντας σε οργισμένο ύφος ότι το 2020 έχασε τη μητέρα του σε τροχαίο και πως θα προτιμούσε να μην είχε κληρονομήσει τίποτα και να ζούσε η μητέρα του.

Η απάντηση του Θάνου Πλεύρη στον Παύλο Πολάκη για το πόθεν έσχες 

«Έχω αποφασίσει να μην ασχολούμαι με τον Παύλο Πολάκη διότι όποιος ασχολείται μαζί του λερώνεται. Σήμερα ωστόσο πρέπει να απαντήσω στην αθλιότητά του. Διερωτάται πώς φαίνεται αύξηση του περσινού μου Πόθεν Έσχες τη στιγμή που αναφέρεται ότι πρόκειται για κληρονομιά. Δυστυχώς τον Ιούνιο του 2020 έχασα τη μητέρα μου σε τροχαίο, γεγονός που είναι γνωστό και στον πλέον αδαή. Θα προτιμούσα να μην είχα κληρονομήσει τίποτα και να ζούσε η μητέρα μου».

Η ανάρτηση του Πολάκη με τους υπαινιγμούς για Πλεύρη

Ο Παύλος Πολάκης μετά τη δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες των πολιτικών έγραψε στο Facebook: «ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ! Για πες μας πως τα 4 γίναν 32 και τα 323 φτάσαν τα 452;;;».