Κατά την πρώτη μέρα της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη, στην οποία συνοδεύει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τους ομολόγους του των δύο υποψήφιων προς ένταξη στη Συμμαχία χωρών, της Σουηδίας και της Φινλανδίας, Ann Linde και Pekka Haavisto.
Κατά τις συναντήσεις, ο Νίκος Δένδιας επανέλαβε ότι η Ελλάδα ασκεί πολιτική αρχών και υποστηρίζει το αίτημα της Σουηδίας και της Φινλανδίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ. «Συζητήσαμε επίσης με τους ομολόγους μου για την κατάσταση στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή, όπως και για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο» σημειώνει ο Ελληνας ΥΠΕΞ σε ανάρτηση στο Facebook.

- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.