Μενού
  • Α-
  • Α+

«Πυρά» κατά του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη δήλωσή του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Πρόκειται για δείγμα αλαζονείας καθώς τον πρωθυπουργό τον επιλέγουν οι πολίτες και όχι ο κ. Ανδρουλάκης» αναφέρει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ απαντά πως «το κόμμα που απαξιώνει τις πρώτες εκλογές με την απλή αναλογική έξω από κάθε έννοια σεβασμού στο Σύνταγμα ως “βατήρα”, ας είναι προσεκτικότερο όταν απευθύνει χαρακτηρισμούς περί αλαζονείας». 

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Κικίλιας: Φέτος η Ελλάδα νούμερο 1 προορισμός για τουρίστες από Γαλλία και Ιταλία

«Ο κ. Κωνσταντινόπουλος σε σημερινή του συνέντευξη στην εφημερίδα Παραπολιτικά δηλώνει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: “Δεν αποδεχόμαστε ούτε τον κ. Μητσοτάκη ούτε τον κ. Τσίπρα, ως πρόσωπα, για τη θέση του επόμενου πρωθυπουργού”. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος απλώς επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τον πολιτικό μικρομεγαλισμό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Πρόκειται για δείγμα αλαζονείας καθώς τον πρωθυπουργό τον επιλέγουν οι πολίτες και όχι ο κ. Ανδρουλάκης», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία. 

Από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τονίζει πως «τα μετεκλογικά σενάρια συνεργασιών δεν γράφονται ερήμην των ψηφοφόρων. Προς τι λοιπόν η αγωνία; Αν οι πολίτες θεωρούν επιτυχημένους τους κκ Μητσοτάκη και Τσίπρα, θα τους ψηφίσουν. Αν όμως τους κλείσουν την πόρτα, δεν θα μπουν από το παράθυρο. Το ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής ζητά από τους πολίτες τη δύναμη να προωθήσει τις προτάσεις του και το σοσιαλδημοκρατικό του πρόγραμμα ως ισχυρή πολιτική δύναμη που θα θέσει στο περιθώριο τις τοξικές και στείρες συγκρούσεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, που αντί να λύνουν τα προβλήματα, συσσωρεύουν νέα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA