Μενού
  • Α-
  • Α+

Μαντινάδες γεμάτες ειρωνεία αντάλλαξαν στο Twitter ο Χάρης Θεοχάρης και ο Παύλος Πολάκης. Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε πρώτος μια ανάρτηση-μαντινάδα, μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στον ΣΚΑΪ, στην οποία απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, δηλώνοντας ότι παίρνει «το ρίσκο της σταθερότητας».

Επικροτώντας την απόφαση του πρωθυπουργού να ολοκληρώσει την τετραετία και να μην προσφύγει σε πρόωρες εκλογές, ο κ. Θεοχάρης ανήρτησε τη συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας: «Σαν είν’ ο τράγος δυνατός δεν τόνε σταίνει η μάντρα, ο άντρας κάνει τη γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Μόλις ο Παύλος Πολάκης είδε την μαντινάδα απάντησε με τον ίδιο τρόπο στον κ. Θεοχάρη. «Αχι βρε Θεοχάρη μου τη βάρεσες τη μπιέλα θωρείς στον ύπνο σου εκλογές και σε πλακώνει τρέλα». Ο κ. Θεοχάρης απάντησε με νέα μαντινάδα στον κ. Πολάκη, θυμίζοντάς του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε ήδη τις εκλογές έναντι της ΝΔ τρεις φορές, και ακολουθεί τέταρτη: «Παύλο οι εκλογές ξανά, εμένα δε φοβίζουν, είναι που τέταρτη φορά εσένανε βουρλίζουν».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA