Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τερμάτισαν οι Τούρκοι, ή μήπως όχι; Γιατί με όσα κάνουν τους τελευταίους μήνες, δεν αποκλείεται να έχει και παρακάτω η προπαγάνδα τους κατά της Ελλάδας. Ετσι, το Σάββατο, ο επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) Ντεβλέτ Μπαχτσελί και κυβερνητικός εταίρος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προχώρησε σε μία ακόμη απίστευτη πρόκληση με την Κρήτη να εμφανίζεται σε χάρτη ως... τουρκική!

Διαβάστε ακόμη: Τουρκία: «Δεν αστειευόμαστε, μην τολμήσετε περιπέτειες σαν κακομαθημένοι» - Νέες απειλές Ακάρ κατά Ελλάδας

Συγκεκριμένα, ο Μπαχτσελί επισκέφθηκε την έδρα της εθνικιστικής οργάνωσης «Γκρίζοι Λύκοι», της οποίας ο ίδιος είναι ουσιαστικά επικεφαλής, και είχε συνάντηση στελέχη της. Μετά το τέλος της συνάντησης ο -τυπικός- αρχηγός των «Γκρίζων Λύκων» Αχμέτ Γιγίτ Γιλντιρίμ, επίσης ανώτατο στέλεχος του ακροδεξιού συγκυβερνώντος κόμματος ΜΗΡ, δώρισε στον Μπαχτσελί πίνακα με χάρτη στον οποίαν παρουσιάζονται τα νησιά του Αιγαίου και η Κρήτη, ως τμήμα της Τουρκίας.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Οι «Γκρίζοι Λύκοι» είναι τουρκική εθνικιστική, φασιστική πολιτική οργάνωση. Ανεπίσημα, είναι η νεολαία του Τουρκικού Κόμματος του Εθνικιστικού Κινήματος (MHP) και του Κόμματος της Μεγάλης Ενότητας (BBP) και αποτελεί τον κύριο παρακρατικό βραχίονα όλων των κομμάτων που κυβέρνησαν και κυβερνούν την Τουρκία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.