Μενού
  • Α-
  • Α+

Σάλος προκλήθηκε στα social media από την απαράδεκτη ανάρτηση που έκανε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο οποίος έφτασε στο σημείο να διερωτηθεί αν η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, είναι η «Πισπιρίγκου της δημόσιας Παιδείας». 

Το σχόλιο που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς ο ίδιος παρομοιάζει την Νίκη Κεραμέως με την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και θεωρείται η μοναδική ύποπτη για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της, Μαλένας και Ιριδας. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Μάλιστα, μετά τον χαμό που επικράτησε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης κατέβασε την ανάρτησή του με το σχετικό βίντεο από το TikTok. Αναλυτικά όσα λέει ο Χριστόφορος Βερναρδάκης: «Είναι η Νίκη Κεραμέως η Ρούλα Πισπιρίγκου της Δημόσιας Παιδείας;

  1. Στέρησε από 50.000 νέους και νέες την είσοδο στα Πανεπιστήμια. 
  2. Αναγνώρισε ίσα επαγγελματικά  δικαιώματα στης πάσης φύσεως ιδιωτικά κολλέγια με τα Πανεπιστήμια και τα Πολυτεχνεία.  
  3. Έβαλε δίδακτρα σε όλα τα μεταπτυχιακά.
  4. Μετέτρεψε την επαγγελματική εκπαίδευση σε ανειδίκευτη φτηνή εργασία και τον μισθό των παιδιών σε χαρτζιλίκι.
  5. Προσέλαβε αστυνομικούς στα Πανεπιστήμια, αντί για ερευνητές δασκάλους και πανεπιστημιακούς καθηγητές.
  6. Αντικατέστησε τα πτυχία με πιστοποιητικά χαμηλής αξίας.

Η αντίδραση της Νίκης Κεραμέως

Στο απαράδεκτο σχόλιο του Χριστόφορου Βερναρδάκη απάντησε άμεσα η ίδια η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία με ανάρτησή της στο Twitter καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση. «Ο κ. Βερναρδάκης ξεπέρασε κάθε όριο. Χυδαιότητα, τοξική πόλωση και διχασμός, απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, μισογυνισμός», αναφέρει χαρακτηριστικά.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στο απαράδεκτο σχόλιο Βερναρδάκη

Η δημοσίευση του βίντεο έφερε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία με ανακοίνωσή της επισημαίνει πως ο κ. Βερναρδάκης ξεπέρασε «και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ σε τοξικότητα». «Προφανώς πιστεύει ότι παρομοιάζοντας την υπουργό με μια υπόδικο, μπορεί να κερδίσει μερικά λεπτά αντιπολιτευτικής δημοσιότητας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ και συνεχίζει: «Το μόνο που κάνει είναι να αποδεικνύει ότι η χυδαιότητα που εκπέμπεται από τον ίδιο και το κόμμα του, δεν έχει τέλος!».

Η Νέα Δημοκρατία καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, «να καταδικάσει την άθλια επίθεση του στενού συνεργάτη του στην υπουργό Παιδείας. Αν δεν το κάνει θα είναι σαν να την συνυπογράφει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βερναρδάκης, ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ σε τοξικότητα. Σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζει την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, «Πισπιρίγκου της παιδείας». Προφανώς πιστεύει ότι παρομοιάζοντας την υπουργό με μια υπόδικο, μπορεί να κερδίσει μερικά λεπτά αντιπολιτευτικής δημοσιότητας. Το μόνο που κάνει είναι να αποδεικνύει ότι η χυδαιότητα που εκπέμπεται από τον ίδιο και το κόμμα του, δεν έχει τέλος! Απαιτούμε από τον κ. Τσίπρα να καταδικάσει την άθλια επίθεση του στενού συνεργάτη του στην υπουργό Παιδείας. Αν δεν το κάνει θα είναι σαν να την συνυπογράφει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA