Για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής τοποθετήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, ζητώντας από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο. «Χτες το βράδυ στα Εξάρχεια η αστυνομία επιτέθηκε δίχως αφορμή σε συγκέντρωση ενάντια στη δράση βιαστών στην περιοχή. Ο κ. Θεοδωρικάκος οφείλει μια εξήγηση για την απρόκλητη αστυνομική βία.
Οι δυνάμεις της τάξης οφείλουν να προστατεύουν τους πολίτες. Όχι να δέρνουν εκείνες και εκείνους που αντιστέκονται στους βιαστές και απαιτούν ασφάλεια στην καθημερινότητά τους», δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.