Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την υπόθεση της υποκλοπής στο κινητό του Νίκου Ανδρουλάκη και κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, όπως κάθε κατηγορούμενος». Κατηγόρησε δε τη Νέα Δημοκρατία για στοχευμένες διαρροές για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και κατέληξε λέγοντας ότι «οι αυτουργοί των παράνομων παρακολουθήσεων συνδέονται με πρακτικές μαφίας».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook: «Ενώ όλοι περιμένουμε την εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη, που από ό,τι φαίνεται όπως κάθε κατηγορούμενος έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, παρακολουθούμε έκπληκτοι τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΝΔ να λειτουργεί με όρους κοινών εκβιαστών.

Οι στοχευμένες «διαρροές» για τον Νίκο Ανδρουλάκη, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μετά το επίσημο έναυσμα που έδωσε με δήλωσή του ο επικεφαλής του γραφείου τύπου της ΝΔ, επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους μας. Ότι οι αυτουργοί των παράνομων παρακολουθήσεων συνδέονται με πρακτικές μαφίας.

Ο κ. Μητσοτάκης καλά θα κάνει να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftsiprasalexis%2Fposts%2Fpfbid02zCU5hrKrM1VaBeSTdhPrDTtAb7WMghBy9du2nk8raDwCqV8J5KXbgNeCgHC9DBFnl&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.