Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Μόντρεαλ βρέθηκε τον Δεκαπενταύγουστο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. «Οι Έλληνες της διασποράς πρωταγωνιστούν στις χώρες που διαβιούν, γι’ αυτό και είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της πατρίδας μας», τόνισε στο μήνυμά του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των Ελλήνων του Μόντρεαλ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρέστη παραμονή Δεκαπενταύγουστου στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και αμέσως μετά έκανε στην ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ομογενείς του Καναδά για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με προσκαλέσουν να περάσουμε μαζί τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας. Οι Έλληνες της διασποράς πρωταγωνιστούν στην οικονομική, κοινωνική και επιστημονική ζωή των χωρών που διαβιούν, γι’ αυτό και είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της πατρίδας μας.

Έχουμε λοιπόν εθνικό χρέος να αγκαλιάσουμε τις αγωνίες τους ιδιαίτερα στο θέμα της εκπαίδευσης, όπου οι ανάγκες έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια. Εδώ από το Μόντρεαλ θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες απανταχού της γης».