Μενού
  • Α-
  • Α+

Εν όψει της σύγκρουσης στη Βουλή γύρω από την υπόθεση των παρακολουθήσεων, η πολιτική αντιπαράθεση κλιμακώνεται με καθημερινές αντεγκλήσεις ανάμεσα στην αξιωματική αντιπολίτευση και την κυβέρνηση. Ετσι, μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter απάντησε, λέγοντας πως: «Στον ΣΥΡΙΖΑ ή στερούνται και τη στοιχειώδη ικανότητα κατανόησης μιας ξεκάθαρης δήλωσης ή κατά την πάγια τακτική τους διαστρεβλώνουν».

Διαβάστε ακόμη: ΣΥΡΙΖΑ κατά Οικονόμου: Επιβεβαίωσε ότι εκτός του Ανδρουλάκη παρακολουθούνται και άλλοι πολιτικοί

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ολα ξεκίνησαν από την απάντηση που έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων για τις παρακολουθήσεις και ο κ. Οικονόμου απάντησε ότι «...δεν είναι σε γνώση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού αντίστοιχο ζήτημα με αυτό του κ. Ανδρουλάκη».

Οπως ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του: «Δηλαδή, δεν απέκλεισε να υπάρχει παρόμοιο ζήτημα, αλλά αν υπάρχει ούτε αυτό είναι σε γνώση του κ. Μητσοτάκη» πρόσθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας: «Με άλλα λόγια, προεξόφλησε ότι και άλλες παρακολουθήσεις να αποκαλυφθούν, θα τις φορτώσει όλες στον αποπεμφθέντα Κοντολέοντα και στον ανιψιό του και μέχρι προχθές αντ' αυτού, κ. Δημητριάδη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA