Στο... κόκκινο βρίσκεται η ένταση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης γύρω από την υπόθεση των παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ. Ετσι, μετά τη νέα απάντηση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, ακολούθησε άτυπη ενημέρωση από τον ΣΥΡΙΖΑ που τονίζει πως «μετά τις ομολογίες Οικονόμου - Δεμίρη, ο Μητσοτάκης να πει ποιους άλλους πολιτικούς παρακολουθούσε - Τα ''δεν ήξερα'' και ''φταίει ο ανιψιός μου'' τελειώσανε».
Διαβάστε ακόμη: Μιχάλης Κατρίνης: «Οι ευθύνες είναι δεδομένες. Όλα ξεκινούν και καταλήγουν στον πρωθυπουργό»
Χαρακτηριστικά από την Κουμουνδούρου ανέφεραν: «Μετά τη χθεσινή άρνηση του κυβερνητικού εκπροσώπου να διαψεύσει πως παρακολουθούνται και άλλοι πολιτικοί, σήμερα ο κ. Δεμίρης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας επιβεβαίωσε ακόμα πιο εμφατικά το παρακράτος Μητσοτάκη.
Σε απανωτές ερωτήσεις βουλευτών για το αν υπάρχουν και άλλες παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων, ο ίδιος απάντησε ότι «έχω πλήρη έλεγχο της Υπηρεσίας τις τελευταίες 15 μέρες, κανείς δεν εξαιρείται».
Το μόνο που έχει να κάνει πλέον ο κ. Μητσοτάκης είναι να πει δημοσίως ποιους ακόμα βουλευτές και ευρωβουλευτές παρακολουθεί, για ποιους ακριβώς λόγους και εν συνεχεία να παραιτηθεί. Τα ''δεν ήξερα'' και ''φταίει ο ανιψιός μου για το λάθος'' τελειώσανε. Τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι».
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.