Μενού
  • Α-
  • Α+

Αιχμές κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, άφησε ο Κώστας Σκανδαλίδης κατά την τοποθέτησή του σχετικά με την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής. Ο πρωθυπουργός προφανώς γνώριζε, και εάν δεν ήταν ο ιθύνων νους, ήταν αυτός που επέτρεψε να εκτυλιχθεί το νήμα της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης.

«Την αλήθεια δεν θα την αποφύγετε. Εμείς θα την βγάλουμε από τη σκιά και οι πολίτες θα κρίνουν το μέγεθος της θεσμικής εκτροπής», τόνισε ο Κώστας Σκανδαλίδης. «Θα κληθούν όλοι να πάρουν θέση, κρινόμενοι θεσμικά και πολιτικά, και πρώτος ο ίδιος ο πρωθυπουργός να τοποθετηθεί, επιτέλους, επί της ουσίας», συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης προανήγγειλε μάλιστα ότι κατά την επερχόμενη συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, θα ζητήσει την κατάθεση του φακέλου της ΕΥΠ για παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Η επιτροπή έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί με επίσημο τρόπο τόσο για την αιτιολογία της πρότασης προς τον αρμόδιο εισαγγελέα όσο και για την αιτιολογία της εισαγγελικής έγκρισης, υπογράμμισε ο Κώστας Σκανδαλίδης. «Τον φάκελο θα τον φέρετε στη Βουλή, είτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA