Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε επιτυχή επέμβαση αποκατάστασης του εμπρόσθιου χιαστού υποβλήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Ο κ. Ανδρουλάκης τα επόμενα 24ωρα θα επανέλθει σταδιακά στα καθήκοντα του αρχίζοντας, σύμφωνα με τις συστάσεις των γιατρών, και τον κύκλο αποκατάστασης και αποθεραπείας. Ο χρόνος πλήρους αποκατάστασης ύστερα από ανάλογους τραυματισμούς υπολογίζεται περίπου στους 6 μήνες.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπέστη ρήξη χιαστού μετά από τραυματισμό του σε αγώνα μπάσκετ στο Ζάππειο το βράδυ της Παρασκευής. Μάλιστα, εκείνη την ώρα έπαιζαν μπάσκετ στελέχη της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Σπυρόπουλος, και βουλευτές. Αμέσως αποχώρησε από το Ζάππειο και επισκέφθηκε τον γιατρό του, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Παρότι είχε αφόρητους πόνους, έδωσε χθες κανονικά το «παρών» στο Ζάππειο κι εκφώνησε την ομιλία του στο φεστιβάλ που διεξήχθη για τα 48 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA