Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντιπαράθεση που έφτασε προσωπικούς χαρακτηριστικούς είχαν ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος φιλοξενούμενοι σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ. Οι δύο πολιτικοί μάλιστα «επιτέθηκαν» επί του προσωπικού ο ένας στον άλλον με όχημα τις πολιτικές απόψεις τους. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «χουντικό» και «θαυμαστή της χούντας» τον υπουργό Ανάπτυξης, λέγοντάς του μάλιστα πως «αλληλογραφούσε με τον Παττακό».

Διαβάστε ακόμη: Καυγάς Πορτοσάλτε - Σβέρκου: «Μπροστά στον Τσίπρα κάθεστε γατάκια - Εσύ κάθεσαι κλαρίνο μπροστά στον Αδωνι»

Από την πλευρά του Αδωνις Γεωργιάδης αμύνθηκε λέγοντας πως ο -καταδικασμένος για το στρατιωτικό πραξικόπημα- Στυλιανός Παττακός του είχε στείλει επιστολή δίχως ο ίδιος να απαντήσει και ανέφερε πως ο πατέρας του στη διάρκεια της Επταετίας ήταν φυλακισμένος ως Βασιλόφρων ενώ ο ίδιος ως γεννημένος το 1972 δεν θα μπορούσε να έχει σχέσεις με τη Χούντα. Μάλιστα πέρασε στην αντεπίθεση αναφέροντας: «Είστε η ντροπή της Δημοκρατίας. Δεν μπορούν οι οπαδοί του Μάο και του Στάλιν και να κάνουν μαθήματα Δημοκρατίας».