Μενού
  • Α-
  • Α+

Την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του Χρήστου Σπίρτζη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω ειδικής αντιπροσωπείας που πήγε στον Αρειο Πάγο. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν να γίνει ενδελεχής έρευνα των εισαγγελικών Αρχών για την παρακολούθηση του Χρήστου Σπίρτζη. Οι υποκλοπές στο κινητό του βουλευτή υποστηρίζουν ότι γίνονταν με το λογισμικό Predator που φέρεται να χρησιμοποιεί η ΕΥΠ. Την ενημέρωση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, έκαναν τόσο ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, Μιχάλης Καλογήρου, όσο και ο τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης. Μάλιστα, στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ότι οι παρακολουθήσεις έγιναν το ίδιο διάστημα με την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η παρακολούθηση στον Χρήστο Σπίρτζη φέρεται να ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021 και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «μέγα σκάνδαλο», καθώς με αυτόν τον τρόπο, πέραν του πρώην υπουργού, παρακολουθούνταν έμμεσα και ο Αλέξης Τσίπρας καθώς ο Χρήστος Σπίρτζης ήταν καθημερινά σε ανοιχτή επικοινωνία με τον αρχηγό του κόμματος για ένα μεγάλο εύρος θεμάτων που αφορούσαν τον τομέα του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA